Pergotenda Move

Pergotenda Move

Pergotenda model MOVE kao i ostale aluminijske Pergotende može biti u FLAT varijanti (krov bez nagiba - na valove) i u TILTED varijanti (krovni dio pod nagibom).
Kod modela FLAT maksimalni raspon između vodilica iznosi kao i kod svih modela FLAT 350 cm što znači da je maksimalna širina MOVE flat s 4 vodilice 1050 cm , dok je maksimalni izbačaj 650 cm. (atest na vjetar 74 km/h)

MOVE TILTED verzija sa zategnutim i nakošenim krovnim dijelom ima maksimalni razmak između vodilica 400 cm što znači da je maksimalna širina MOVE tilted varijante 1200 cm dok je maksimalni izbačaj MOVE tilted varijante 650 cm (atest na vjetar 117 km/h).

Model MOVE odlikuje se svojom dinamičnošću pokreta u prostoru što joj omogućuju okrugli zglobovi izrađeni od titana, zahvaljujući kojima se može postići i do 10% nagiba nosivih stupova i krovnog dijela prema van, što osim vizualne estetike također ima i funkcionalno značenje kada se želi izvući krovni dio malo više od gabarita postojeće terase. Ovaj model također kao opciju sadrži i ugradbena LED ili RGB svjetla u stupovima i ugradbene zvučnike koji se ugrađuju ispod svjetala.
Prednji dio pergotende MOVE kao opcije zaštite od sunca i pogleda sadrži aluminijske brisoleje na koje se po želji može montirati ili rolo tenda, zavjesa ili provući platno između profila brisoleja.
Na kraju je potrebno navesti da model MOVE nema mogućnost bočnog i prednjeg hermetičkog zatvaranja s vertikalnim tendama ERMETIKA.