Vertikalna tenda Ermetika

Vertikalna tenda tip Ermetika® zaštićeni je proizvod te prva tenda na tržištu koja 100% onemogućava prodor zraka između vodilice i materijala. Tenda se sastoji od zaštitne kutije u koju se namota materijal, bočnih vodilica u čijim ležištima se nalaze plastične vodilice koje omogućavaju prolaz pvc i dihtaju cijelom svojom visinom.
Na donjem kraju tende nalazi se alu profil u kojem se nalaze utezi za natezanje platna.Tenda se može pokretati manualnim putem pomoću šipke za okretanje ili elektromotorom s daljinskim upravljačem. Aluminijski dijelovi Ermetike plastificirani su u 7 boja i to: bijelu, svijetlo sivu, antracit, aluinox, krema tamno smeđu i tamno zelenu. Materijal koji se može naručiti za Ermetika® može biti 100% prozirni Cristal®, 100% blackout ili 100% svjetlo nepropusan Eclissi® te materijal za zasjenjenje Sunworker® u 6 osnovnih boja.
Maksimalna širina Ermetike s Cristal-om iznosi 350 cm, a maksimalna visina 300cm, dok s materijalima Eclissi® i Sunworker® maksimalna širina tende je 450 cm, a maksimalna visina iznosi 350 cm.
Također treba naglasiti da se Ermetika® osim na Pergotendama® može ugraditi i na sve nadstrešnice, lođe te ostala mjesta gdje se želi onemogućiti prolaz zraka ili sunca.