Skip to content

Reference

Najnovije kreacije za vanjske životne prostore

Vaša vrtna nadstrešnica postaje jedinstvena s Hotendom

Davanje prostora vašem vremenu naša je misija. Za stambene projekte nudimo dizajn, arhitekturu i inovacije, pa odabir Hotend proizvoda kao zaštitu od sunca na terasi ili za vrtne pergole u blizini bazena znači dodavanje stila, osjećaja i čiste slobode zahvaljujući beskrajnim mogućnostima prilagodbe.

Čiste linije i jednostavnost – bez ugrožavanja udobnosti – omogućuju nam da vam ponudimo proizvode bez premca na tržištu vanjskih životnih prostora, da vas iznenadimo i stvorimo vanjski prostor kakav ste oduvijek željeli.

Od upotrebe nautičkih elemenata za vodootporna sklopiva jedra do efekata svjetla i sjene tipičnih za proizvode tvrtke Hotend, integrirano LED svjetlima i audio sustavom. Dizajniramo kako bismo stvorili okruženja koja su stimulirajuća,  i koja nas dovod do uvijek jedinstvene atmosfere.

Jedan od odjela naše partnerske tvrtke Corradi  za istraživanje i razvoj svakodnevno surađuje s arhitektima, tehničarima i mladim talentima kako bi vam ponudili najbolje u sektoru, s okom uvijek usmjerenim na budućnost dizajna. Zapravo su kupci Hotenda znatiželjni, pažljivi prema inovacijama, profinjeni, i iz tog razloga žele vanjski prostor koji pruža udobnost i zadivljuje, u skladu s prirodom.

Sklopiva jedra u penthouseu  ili na terasi stvaraju sjenu ne zaklanjajući pogled: činimo vaš vanjski prostor očaravajućim

U 33 godine poslovanja stvorili smo moderne prostore uz bazene, praktične navlake za rustikalne kuće, kutke za opuštanje u gradskim vrtovima, panoramske penthouse terase gdje granice između unutarnjeg i vanjskog izgleda blijede, za iznenađujuće elegantan rezultat.

Želimo vam ponuditi maksimalnu fleksibilnost i prilagodbu proizvoda, pa koncept razvijamo s vama, ostavljajući vam slobodu izbora između mnogih mogućih rješenja i kombinacija. Na primjer, za vrtnu nadstrešnicu s tehničkom tkaninom, Pergotenda® Corradi dostupna je u 15 različitih modela, u samostojećoj verziji ili u zidnoj verziji, u aluminiju ili drvu, a moguće je birati između različitih konfiguracija platna i širokog raspona nijansi.

Ako više volite prirodnije i suvremeno okruženje, bioklimatska pergola s podesivim lamelama – u tri različita modela – ponudit će vam savršenu ventilaciju i svjetlost za vaš životni prostor. Tražite li tehnologiju i lakoću? Rješenja za sklopiva jedra nautičkog dizajna učinit će vaše iskustvo na otvorenom iznimno ugodnim.

Bočna zatvaranja  i dodaci omogućuju stvaranje okruženja koje je u potpunosti vaše: ne samo jednostavne detalje, već elemente koji zadovoljavaju vaše specifične potrebe, stvarajući jedinstvene prostore u kojima ništa nije prepušteno slučaju i sve je dragocjeno, poput vašeg vremena za život kako želite.

Naše reference